Nově otevřený BOUTIQUE HOTEL CORSO se nachází v historickém domě přímo v srdci Řevnic, které leží na řece Berounce a jsou obklopeny voňavými brdskými lesy. Zůstaňte pár dní v malebné krajině hradu Karlštejn, nedalekými krápníkovými jeskyněmi Koněprusy, krajině stvořené pro nekonečné výlety. Odpočinout si můžete ve stylových pokojích s nádechem historie i puncem aristokratičnosti.

Pro hosty je pobyt nevšedním zážitkem. Na designu pokojů se totiž podílel slovensko-italský tandem: architekt Stanislav Kožuch a designér Luciano Belcapo, který mimo jiné navrhoval restaurace Zdeňka Pohlreicha Next Door a Divins. Každý pokoj je jiný a něčím vyjímečný.

Hotel je však součástí něčeho většího. Patří ke komplexu Corso Pod Lipami – projekt, který získal hned dvě architektonická ocenění. Najdete v něm také perfektně vybavené coworkingové centrum Meandr. Nejde opomenout největší řevnický magnet, počin stejných majitelů – vyhlášený PIVOVAR ŘEVNICE – což je citlivě zrekonstruovaná budova historicky prvního nádraží v Řevnicích.

Zde můžete nasát atmosféru místa s neopakovatelným genius loci, ochutnat lokální řemeslná piva a poctivá, čerstvě připravená jídla, či zážitkově přenocovat za rachotů vlaků, šumění jezu, vůně piva při výrobě a zvuků linoucích se do pozdní noci z pivnice. Navštivte Řevnice, bránu brdskou.